Αννιτα Πανια Γιοσ / Pania Karbelas Mazi Sthn Khfisia Meta Ton Xwrismo : Λίγο αργότερα η αννίτα πάνια μας εξήγησε γιατί δεν θα έκανε ακόμα έναν γάμο, ενώ είχε να ρωτήσει κάτι τον γιώργο λιάγκα και την φαίη σκορδά.

Αννιτα Πανια Γιοσ / Pania Karbelas Mazi Sthn Khfisia Meta Ton Xwrismo : Λίγο αργότερα η αννίτα πάνια μας εξήγησε γιατί δεν θα έκανε ακόμα έναν γάμο, ενώ είχε να ρωτήσει κάτι τον γιώργο λιάγκα και την φαίη σκορδά.. Η αννίτα πάνια παραχωρεί πολύ σπάνια συνεντεύξεις. Η αννίτα πάνια ήταν καλεσμένη στο «πρωινό» σε μια σπάνια συνέντευξή της. Η αννίτα πάνια αναφέρθηκε στην αρρωστοφοβία που έχει, αλλά και στις κρίσεις πανικού που βίωσε. Το πρωί της τρίτης, έκανε την εξαίρεση και βρέθηκε στο πλατό του «πρωινού» και έδωσε μία ειλικρινή συνέντευξη. Η αννίτα πάνια έρχεται με… άλλον αέρα για 2η συνεχόμενη χρονιά στο open.

«του χρόνου θα ήθελα να μην κάνω αυτό που κάνω φέτος, με την έννοια του ότι αν συνεχίσει αυτή η συνεργασία, να γίνει με καλύτερες βάσεις. Η αννίτα πάνια ήταν καλεσμένη στο «πρωινό» και μίλησε για την αρρωστοφοβία της, τον γιο της, τον νίκο καρβέλα και την άννα βίσση, τα χαμηλά. «με έχει σοκάρει αυτός που πήρε και είπε ότι είναι φίλος του παιδιού μου. Για να είσαι πάντα μπροστά, ακολούθησε τον κόσμο του fthis.gr: Όπως είπε η ίδια το έκανε γιατί η αρχισυντάκτρια της εκπομπής είναι.

Annita Pania I Love Style
Annita Pania I Love Style from www.ilovestyle.com
Σε μία σπάνια συνέντευξη, η αννίτα πάνια μιλάει ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον νίκο καρβέλα αλλά και για την κατάθλιψη. Κατάγεται από τον μελιγαλά μεσσηνίας. H γνωστή παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως δεν δίνει συχνά. Σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση έκανε η αγαπημένη αννίτα πάνια στο πρωινό του αντ1 και προχώρησε σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Όπως είναι γνωστό, η αννίτα πάνια στηρίζει το σύμφωνο συμβίωσης, ενώ όταν ο συνομιλητής της αναφέρθηκε στα λεγόμενα «χριστά ήθη» εκείνη απάντησε ειρωνικά λέγοντας: «καμιά φοβία δεν έχω πια. Ο νίκος καρβέλας, η αρρωστοφοβία. Ο νικος καρβελας, η αρρωστοφοβια, ο γιος της και η χαμηλη τηλεθεαση της εκπομπης.

Όπως είναι γνωστό, η αννίτα πάνια στηρίζει το σύμφωνο συμβίωσης, ενώ όταν ο συνομιλητής της αναφέρθηκε στα λεγόμενα «χριστά ήθη» εκείνη απάντησε ειρωνικά λέγοντας:

Η αννίτα πάνια ήταν καλεσμένη στο «πρωινό» και μίλησε για την αρρωστοφοβία της, τον γιο της, τον νίκο καρβέλα και την άννα βίσση, τα χαμηλά. See more of αννιτα πανια on facebook. Όπως είπε η ίδια το έκανε γιατί η αρχισυντάκτρια της εκπομπής είναι. Στο πλατό της εκπομπής «πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη η αννίτα πάνια το πρωί της τρίτης η οποία μεταξύ άλλων, μίλησε «ανοιχτά» για τις χαμηλές πτήσεις της εκπομπής που παρουσιάζει. Το πρωί της τρίτης, έκανε την εξαίρεση και βρέθηκε στο πλατό του «πρωινού» και έδωσε μία ειλικρινή συνέντευξη. Ηομε news media χειμαρρος η αννιτα πανια: Η αννίτα πάνια σε μια εφ ολης της ύλης συνέντευξη στο πρωινό! Η αννίτα πάνια (αθήνα, 25 απριλίου 1970) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια. Η αννίτα πάνια ήταν η σημερινή καλεσμένη της φαίης και του γιώργου λιάγκα στο πρω1νό. Αποκάλυψε τα πάντα η αννίτα πάνια! «καμιά φοβία δεν έχω πια. Με ποιους τα έβαλε και τι αποκάλυψε για το μέλλον της στην τηλεόραση. Η αννίτα πάνια παραχωρεί πολύ σπάνια συνεντεύξεις.

Η αννίτα πάνια ήταν η σημερινή καλεσμένη της φαίης και του γιώργου λιάγκα στο πρω1νό. «του χρόνου θα ήθελα να μην κάνω αυτό που κάνω φέτος, με την έννοια του ότι αν συνεχίσει αυτή η συνεργασία, να γίνει με καλύτερες βάσεις. Ο νίκος καρβέλας, η αρρωστοφοβία. Λες το παιδί μου να έχει τέτοιες παρέες. Lifestyle, videos and celebrity news!

Annita Pania O Agnwstos Gios Lifestyle Thepressroom Gr
Annita Pania O Agnwstos Gios Lifestyle Thepressroom Gr from www.thepressroom.gr
3,208 likes · 53 talking about this. Λίγο αργότερα η αννίτα πάνια μας εξήγησε γιατί δεν θα έκανε ακόμα έναν γάμο, ενώ είχε να ρωτήσει κάτι τον γιώργο λιάγκα και την φαίη σκορδά. Εγώ αν σε έπαιρνα τηλέφωνο να έρθεις στην εκπομπή, δεν ξέρω τι θα μου έλεγες», παρατήρησε η φαίη σκορδά και η αννίτα πάνια απάντησε. Ηομε news media χειμαρρος η αννιτα πανια: Με ποιους τα έβαλε και τι αποκάλυψε για το μέλλον της στην τηλεόραση. Καλεσμένη στο «πρωινό» ήταν η αννίτα πάνια, η οποία ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τον χωρισμό της από τον νίκο καρβέλα. Όπως είπε η ίδια το έκανε γιατί η αρχισυντάκτρια της εκπομπής είναι. «του χρόνου θα ήθελα να μην κάνω αυτό που κάνω φέτος, με την έννοια του ότι αν συνεχίσει αυτή η συνεργασία, να γίνει με καλύτερες βάσεις.

Ο νίκος καρβέλας, η αρρωστοφοβία.

Για να είσαι πάντα μπροστά, ακολούθησε τον κόσμο του fthis.gr: Εγώ αν σε έπαιρνα τηλέφωνο να έρθεις στην εκπομπή, δεν ξέρω τι θα μου έλεγες», παρατήρησε η φαίη σκορδά και η αννίτα πάνια απάντησε. Λες το παιδί μου να έχει τέτοιες παρέες. Σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση έκανε η αγαπημένη αννίτα πάνια στο πρωινό του αντ1 και προχώρησε σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Καλεσμένη στο «πρωινό» ήταν η αννίτα πάνια, η οποία ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τον χωρισμό συγκεκριμένα όταν ο γιώργος λιάγκας ρώτησε την αννίτα πάνια για ποιο λόγο χώρισε με τον νίκο. 3,208 likes · 53 talking about this. Η κοινή φωτό του πρώην ζευγαριού που δεν περιμέναμε να δούμε. H γνωστή παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως δεν δίνει συχνά. Καλεσμένη στο «πρωινό» ήταν η αννίτα πάνια, η οποία ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τον χωρισμό της από τον νίκο καρβέλα. Η αννίτα πάνια ήταν καλεσμένη στο «πρωινό» σε μια σπάνια συνέντευξή της. Ο νίκος καρβέλας, η αρρωστοφοβία. Η αννίτα πάνια αναφέρθηκε στην αρρωστοφοβία που έχει, αλλά και στις κρίσεις πανικού που βίωσε. Όπως είναι γνωστό, η αννίτα πάνια στηρίζει το σύμφωνο συμβίωσης, ενώ όταν ο συνομιλητής της αναφέρθηκε στα λεγόμενα «χριστά ήθη» εκείνη απάντησε ειρωνικά λέγοντας:

Στην ερώτηση για δεύτερο γάμο, η αννίτα πάνια κατάφερε εντέχνως να κάνει η ίδια κάποιες ερωτήσεις στο πρώην ζευγάρι, δημιουργώντας μια ευχάριστη αμηχανία στην ατμόσφαιρα. Η αννίτα πάνια ήταν καλεσμένη στο «πρωινό» σε μια σπάνια συνέντευξή της. Η κοινή φωτό του πρώην ζευγαριού που δεν περιμέναμε να δούμε. H γνωστή παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως δεν δίνει συχνά. H αννίτα πάνια μίλησε στο πρωινό και άδραξε πολλές φορές την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της κουβέντας της με την φαίη σκορδά και τον γιώργο λιάγκα να αντιστρέψει τους ρόλους.

H Apokalypsh Ths Annitas Pania Gia Thn Sxesh Ths Me Ton Niko Karbela In Gr
H Apokalypsh Ths Annitas Pania Gia Thn Sxesh Ths Me Ton Niko Karbela In Gr from www.in.gr
H γνωστή παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως δεν δίνει συχνά. «με έχει σοκάρει αυτός που πήρε και είπε ότι είναι φίλος του παιδιού μου. Με αυθορμητισμό και ειλικρίνεια που αφοπλίζει μίλησε για άλλη μια φορά η αννίτα πάνια η οποία ήταν καλεσμένη της φαίης σκορδά και του γιώργου λιάγκα στο «πρωινό». Ηομε news media χειμαρρος η αννιτα πανια: «του χρόνου θα ήθελα να μην κάνω αυτό που κάνω φέτος, με την έννοια του ότι αν συνεχίσει αυτή η συνεργασία, να γίνει με καλύτερες βάσεις. Lifestyle, videos and celebrity news! Καλεσμένη στο «πρωινό» ήταν η αννίτα πάνια, η οποία ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τον χωρισμό συγκεκριμένα όταν ο γιώργος λιάγκας ρώτησε την αννίτα πάνια για ποιο λόγο χώρισε με τον νίκο. «καμιά φοβία δεν έχω πια.

Καλεσμένη στο «πρωινό» ήταν η αννίτα πάνια, η οποία ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τον χωρισμό συγκεκριμένα όταν ο γιώργος λιάγκας ρώτησε την αννίτα πάνια για ποιο λόγο χώρισε με τον νίκο.

Το σχόλιο της για την τηλεοπτική της πορεία. Σε μία σπάνια συνέντευξη, η αννίτα πάνια μιλάει ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον νίκο καρβέλα αλλά και για την κατάθλιψη. Χείμαρρος και αφοπλιστικά ειλικρινής η αννίτα πάνια στο πρωινό, δεν δίστασε να δηλώσει πως φέτος η εκπομπή της σημειώνει τα χειρότερα νούμερα τηλεθέασης που έχει κάνει ποτέ. Για να είσαι πάντα μπροστά, ακολούθησε τον κόσμο του fthis.gr: Η αννίτα πάνια αναφέρθηκε στην αρρωστοφοβία που έχει, αλλά και στις κρίσεις πανικού που βίωσε. Η αννίτα πάνια (αθήνα, 25 απριλίου 1970) είναι ελληνίδα παρουσιάστρια. Η αννίτα πάνια ήταν καλεσμένη στο «πρωινό» σε μια σπάνια συνέντευξή της. Lifestyle, videos and celebrity news! Εγώ αν σε έπαιρνα τηλέφωνο να έρθεις στην εκπομπή, δεν ξέρω τι θα μου έλεγες», παρατήρησε η φαίη σκορδά και η αννίτα πάνια απάντησε. Κατάγεται από τον μελιγαλά μεσσηνίας. 3,208 likes · 53 talking about this. Η αννίτα πάνια μίλησε στο πρωινό, για τον γιο της και το τηλεοπτικό της μέλλον. Η αννίτα ανοίγει την πόρτα σε άσημους και διάσημους, σε γήινους και εξωγήινους, σε εγχώριους και διεθνείς, σε.

Χείμαρρος και αφοπλιστικά ειλικρινής η αννίτα πάνια στο πρωινό, δεν δίστασε να δηλώσει πως φέτος η εκπομπή της σημειώνει τα χειρότερα νούμερα τηλεθέασης που έχει κάνει ποτέ αννιτα πανια. Όπως είναι γνωστό, η αννίτα πάνια στηρίζει το σύμφωνο συμβίωσης, ενώ όταν ο συνομιλητής της αναφέρθηκε στα λεγόμενα «χριστά ήθη» εκείνη απάντησε ειρωνικά λέγοντας:

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama